Cu Win Expert Consulting afacerea ta cu autoturisme second hand este in siguranta!

Consultantii din echipa Win Expert Consulting iti ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti legaliza afacerea. Apeland la serviciile noastre vei castiga TIMP si BANI.

Oferta Win Expert Consulting – 200 lei/h de consultanta

Ce poti afla de la consultantii Win Expert Consulting !

 • Daca in activitatea ta este avantajos sa ai calitate de platitor de TVA.
 • Daca in activitatea ta este necesara inregistrarea in Registrul Operatorilor intracomunitari.
 • Daca vei plati TVA la intreaga valoare a autoturismelor sau doar marja de profit.
 • Care sunt conditiile pentru a intra in sfera platitorilor de TVA la marja de profit.
 • Cum se va calcula impozitul pe venit.
 • Cum se trateaza achizitiile/vanzarile in functie de calitatea cumparatorului: persoana fizica sau juridical.

Acceseaza acum oferta speciala la tel. 0749.063.831 sau trimite un email pe adresa office@contabilitateinbucuresti.ro.


Win Expert consulting va garanteaza obtinerea codului de TVA!

Nu reusiti sa obtineti codul de TVA? Apelati la profesionistii Win Expert Consulting !

 • Oferim succes de 100% pentru obtinerea calitatii de platitor de TVA pentru dosarele noi intocmite (cu respectarea de catre client a conditiilor minime mentionate).
 • Procesul de intocmire a dosarului se desfasoara ONLINE in 3 pasi simpli fara deplasare.
 • Oferim asistenta in cazul in care sunteti chemat la un interviu de catre ANAF pe intreaga perioada pana la obtinerea calitatii de platitor de TVA.

Echipa de experti contabili Win Expert Consulting va sta la dispozitie cu SUPORT si CONSULTANTA pe tot parcursul procedurii de obtinere a codului de TVA.

Intocmirea dosarului de TVA: de la 600 lei


Daca vrei sa iti infiintezi o firma, ACUM este momentul potrivit!

La Win Expert Consulting   beneficiezi de 30% REDUCERE pentru infiintarea unui SRL, PFA sau a unei Intreprindere Individuale + consultanta START-up GRATUITA.

Doar la Win Expert Consulting iti infiintezi firma doar cu BULETINUL! Sediul social ramane in grija noastra!

Daca doresti o oferta personalizata, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0749 063 831!

DE CE SA ALEGI WIN EXPERT CONSULTING?

1. Iti infiintezi firma DOAR CU BULETINUL.

Suntem singura firma din Bucuresti care iti ofera aceasta oportunitate.  Nu trebuie sa te ingrijoreze gasirea unui sediu, deoarece ti-l punem noi la dispozitie.

2. Beneficiezi de o gama completa de servicii (infiintare firma, autorizatii, contabilitate, resurse umane, consultanta financiar-contabila) in acelasi loc.

Practic, la Win Expert Consulting gasesti toate solutiile  de care ai nevoie de la infiintarea unei firme pana la cresterea si dezvoltarea acesteia intr-o afacere profitabila. Suntem ca un mall financiar unde gasesti tot ce ai nevoie din punct de vedere financiar-contabil.

3. Calitate si siguranta. Iti punem la dispozitie o echipa specializata de peste 40 de experti in domenii complementare – juridic, contabilitate, consultanta financiara si resurse umane.

Specialistii Win Expert Consulting intalnesc  zilnic  spete numeroase ce ii tin conectati la informatii noi, putand astfel sa iti ofere cele mai bune solutii.

4. Iti punem la dispozitie un departament de consultanta financiar-contabila separat, care iti va oferi solutii la problemele legate de orice speta din codul fiscal.

5. Economisesti cu pana la 50% din costuri.

Preturile sunt mai avantajoase decat in cazul unor departamente proprii de contabilitate si resurse umane. Costurile vor fi reduse cu pana la 50%.

6. Te reprezentam in relatia cu institutiile statului si te asistam cu ocazia oricarui control fiscal.

7. Elimini riscul de a primi amenzi.

In ultimii 3 ani, toate controalele fiscale ale clientilor Win Expert Consulting s-au soldat cu 0 amenzi.

8. Suntem membri ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

9. Esti indrumat in toate segmentele necesare unui antreprenor debutant si primestei solutii in timp eficient deoarece avem o multitudine de departamente specializate.

Ce pierzi daca nu apelezi la Win Expert Consulting Acum?

 1. Pierzi oferta speciala! Dupa cum am precizat, oferta este valabila doar pana la 22 decembrie!
 2. Bani
 3. Timp
 4. Energie
 5. Posibilitatea de a incepe propria afacere DOAR cu un BULETIN!
 6. Garantia unor servicii profesioniste, realizate de experti.

Acceseaza acum oferta speciala la tel. 0749.063.831 sau trimite un email pe adresa office@contabilitateinbucuresti.ro.


WIN EXPERT CONSULTING – Servicii complete intr-un singur loc

 1. DEPARTAMENT JURIDIC

Serviciul de Consultanta juridica

Echipa noastra de specialisti  iti sta la dispozitie cu sfaturi pertinente pentru alegerea celei mai potrivite forme juridice atunci cand iti infiintezi o firma.

Indiferent daca va fi un SRL, PFA sau alta forma de organizare, veti beneficia de cele mai rapide solutii.  Mai mult decat atat, la Win Expert Consulting CONSULTANTA este GRATUITA!

Infiintari firme

Dupa ce vom stabili impreuna ce tip de firma ti se potriveste cel mai bine, urmeaza procedura de infiintare efectiva a firmei. Departamentul nostru juridic se ocupa de intermedierea tuturor formalitatilor cu Registrul Comertului: intocmirea, depunerea si ridicarea dosarului. Puteti apela cu incredere la Win Expert Consulting pentru a va infiinta o societate de tipul SRL, PFA, Intreprindere Individuala, Asociatie familiala, etc.

Autorizatii

In functie de obiectul de activitate al firmei tale, Win Expert Consulting te va consilia cu privire la autorizatiile de care ai nevoie, astfel incat sa functionezi legal.

Daca sunt necesare autorizatie de functionare, autorizatie de mediu, sau sanitara Win Expert Consulting te va informa si ajuta sa le obtii.

Modificari

Pe parcursul activitatii unei firme apar situatii in care sunt necesare diverse modificari. Pentru colaboratorii nostri, Win Expert Consulting anticipeaza din timp daca este necesara vreo modificare a firmei si ii anunta astfel incat sa fie eliminate riscurile si amenzile care pot aparea.

Fie ca vorbim de deschiderea unui punct de lucru, de prelungirea sediului social, modificarea administratorului, sau radierea firmei, Win Expert Consulting iti ofera servicii in acest sens.

B. DEPARTAMENT DE CONTRACTARE

Infiintarea unei firme presupune in acelasi timp si luarea unor decizii cu privire la contabilitatea si resursele umane ce vor fi angajate. Departamentul de contractare al firmei Win Expert Consulting iti va explica pas cu pas serviciile ulterioare postinfiintarii firmei.

C. DEPARTAMENTUL DE CONSULTANTA

Departamentul de Consultanta sta la dispozitia ta pentru a-ti oferi cele mai eficiente sfaturi financiare astfel incat sa fii in legalitate si in acelasi timp sa iti optimizezi din punct de vedere financiar-contabil afacerea.

D. DEPARTAMENTUL DE CONTABILITATE

Indiferent ca sunteti la inceput de drum sau aveti deja experienta unei afaceri, departamentul de contabilitate al Win Expert Consulting va sta la dispozitie cu servicii complete de contabilitate.

Daca vrei sa te inregistrezi in scopuri de TVA sau daca vrei sa realizezi operatiuni intracomunitare , noi te putem ajuta. Iti vom realiza dosarul de ROI/TVA si ne vom ocupa de intreaga procedura,astfel incat sa va atingeti obiectivele propuse.

Aici puteti vizualiza principalele servicii de contabilitate oferite.

E. DEPARTAMENTUL DE RESURSE UMANE

Win Expert Consulting va ofera servicii complete de salarizare si administrare personal menite sa va sigure cadrul legal optim de functionare. Gama de servicii detaliata o gasiti AICI

F. DEPARTAMENTUL ADMINISTRATIV

Asistentii administrativi Win Expert Consulting sunt mereu la dispozitia clientilor Win Expert Consulting pentru a raspunde solicitarilor curente.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!

Ne gasesti la telefon 0787 616 606 sau pe email la adresa winexpertconsulting@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>